Laser Tag Party L.O.S.T

V-ați gândit vreodată că eu, ca o fată care se ocupă cu scrisul, cititul si activitati de domeniul feminin in mare parte să fiu atât de fascinată de un loc de joacă?
Păi hai să vă povestesc pe scurt mica istorie a acestui loc și după să vă las pe voi să vă distrați aici. La baza acestei povești stă Clever Children Ploiești de care sunt sigură că știe tot omu' din Ploiești. Iar dacă nu, vă zic eu acum că este un loc minunat unde copiii învață să fie fericiti cu ei înșiși. Sună bine, nu-i asa? Mai multe detalii găsiți aici
http://www.cursuricopii.ro/ploiesti
Și să revenim la povestea noastră. Ce este Laser Tag Party?
Primul spațiu de tip Laser Tag din Ploiești unde copiii își pot organiza ziua de naștere cu distractie la cel mai înalt nivel, dar copilul din tine de asemenea poate să se distreze, team building-uri, petrecerea burlacilor, de ce nu? Și multe alte activități care vă vor face evenimentul de neuitat. Mai multe detalii găsiți pe https://lasertagploiesti.ro/petreceri/

Eu am descoperit din întâmplare acest loc și am zis să văd ce poveste are in spate. Chiar sa fie adevarat faptul că distracția este la cote maxime??
Păi după o repriză de laser tag te simti ca dupa ce faci cardio la sală. Dar după 3 reprize? Slăbești cât pentru tot sezonul de vară. Si sinceri sa fim nu e vorba despre asta ci despre faptul că într-un loc inedit iti poti crea cele mai inedite amintiri alături de familie, prieteni, cine vrei tu!
Minimul jucătorilor este de 8 si de la 8 puteti creste pana la 24! Atunci sa vedeti distractie de-a binelea. Unde-s mulți puterea crește, am dreptate?
20 de minute repriza, 1 leu/minut, e o afacere buna va zic eu! Au meritat banii. Si cu siguranță am să mă întorc aici cu fiecare ocazie pentru ca, indiferent că sunt fata, distracția o mănânc pe pâine aici față de cluburi, mall-uri sau mai știu eu pe unde să-mi petrec zilele de adolescentă.

Bănuiesc că vă intrebati care este vârsta de la care puteti intra in ringul de laser tag. Ei bine, 7 ani este vârsta minimă unde distracția se va plimba printre voi in arena intens colorata si plin de energie. Si vârsta maxima? Să te țină oasele în picioare că poți să vii la orice vârstă. Mămici, tătici, bunicuțe si bunici. Sunteti bine veniti in terenul de Laser Tag "să vă impușcati" cu distractie si voie buna.
Arena de 500 de m2 si 10 m înălțime , cele 24 de puști special create pentru jocul de Laser tag, vă stau la dispoziție pentru orice tip de eveniment, fiind locul ideal pentru a ii bucura pe copii dar si pe părinți de asemenea.
Pe lângă fascinanta arenă de Laser Tag, copiii se pot relaxa in sala de jocuri, unde găsiți jocuri cunoscute si apreciate de copii.

 
                                                                                                                 
Pentru mine, Laser Tag trezește amintiri din copilărie. De ce?
Pentru ca te simți ca intr-un joc de unde nu mai ai scăpare decât dacă pleci cu victoria în brațe după cele 3 reprize extreme si pline de adrenalină.
Si presupun că vă faceți o imagine cum eu, ca o mică fetiță eram fascinată de jocuri pe calculator si mașini de toate tipurile si eram contra păpușilor. Acum ati primit raspunsul si la întrebarea de ce eu sunt fascinată de Laser Tag. As putea face o listă întreagă cu motive pentru care merită să veniți si să îi organizați aniversarea copilului in acest loc unic din Ploiești. Dar cel mai mult conteaza ca distracția este nelipsită. Și din arenă si din sufletele copiilor.
Locație?
Strada Cornățel nr.17( zona Mihai Bravu/ Obor)
Rezervările se pot face la:                              
0722 431 084
contact@lasertagploiesti.ro

Ce este de fapt Laser Tag?

Laser Tag este un joc high-tech, indoor, de tip combatinventat in anii 70 in Statele Unite, care are loc de obicei intr-o arena special amenajata. Jocul stimuleaza, la copii, eliberarea violentei latente, conditia fizica, spiritul de echipa, viziunea strategica, si ii poate invata ce e tactica, ce inseamna sa castigi si sa pierzi, astfel ca un copil timid sau nesigur, dominat de alti copii, poate sa-si recapete increderea in el si sa-si descopere calitatile de lider. 

Vă recomand cu cea mai mare plăcere și încredere Laser Tag Party L.O.S.T! Cel mai incendiar loc de joaca unde puteți organiza evenimente speciale care vă vor rămâne frumos tipărite în minte si in suflet!

Comentarii